Hajgyógyászat

HajkezelésJelentkezem hajvizsgálatra

 

 

 

Mi is az a Magyarországon hajgyógyászatként elnevezett Trichológia?

„A Trichológia az emberi haj szerkezetével, működésével és betegségeivel foglalkozó tudomány.”

Fogalmazza a,The Institute of Trichologist

A mi megfogalmazásunkban ez valahogy így hangzik:

A hajgyógyászat, egy olyan tevékenység, amely a haj jelzéseit alapul véve vizsgálja egy ember egészségi állapotát keresve azt az okot, ami kiváltotta és eredményezte az adott jelenséget.

Magyarországon az elsők között kezdtünk foglalkozni a hajgyógyászattal. Akkor még a hajhullás 40 év feletti probléma volt, fiatalokkal alig volt dolgunk. Ez ma gyökeresen megváltozott, eleve sokkal több embernek van gondja a hajával, jellemzően a 25 -35 éves korosztályból. Az esetek többségében a probléma fel nem ismert, belső eredetű, rendellenes folyamatok eredménye.

Mivel próbál egy itthon tevékenykedő hajgyógyász segíteni?
Jellemzően gyógynövény alapanyagok különleges keverékéből összeállított termékekkel, amelye(ke)t egy kezelési tervbe illeszt bele. A hangsúly viszont azon van, hogy miért alakult ki a probléma és az azzal való törődés az elsődleges, a közben megkezdhető hajkezelések mellett. Eszközök és egyéb tudományágak is bevethetőek, alkalmazhatóak, bár jellemzően ezzel így már jóval kevesebb hajgyógyász szakember foglakozik.

Segítséget nyújtunk a hajhullás, kopaszodás, korpa vagy zsírosodás okozta kellemetlenségek enyhítésében, hatékony kezelésében! Keressen minket!

Jelentkezzen online 1000 Forint kedvezménnyel!

Jelentkezem hajvizsgálatra
MENÜ
×
MENÜ