koronavírus tájékoztató

Szolgáltatás és ügyfélfogadás az aktuális koronavírus-helyzet idején

Mérlegelve a jelenleg rendelkezésre álló hivatalos információkat a vírus terjedésével kapcsolatban, kellő óvatosság mellett a Bioheal Természetgyógyászat folytatja tevékenységét és vállalja a már bejegyzett időpontra érkezők kezelését, vizsgálatát és a vásárolni kívánt termékek kiadását. Bizonyos napokra korlátozódik heti nyitva tartásunk, erről információ található facebook oldalunk adatlapján.

Kérünk mindenkit, hogy lehetőleg egymaga érkezzen lefoglalt időpontjára. Ha nincs kimondott oka jelenlétének, akkor a kísérőt felkérjük, hogy lehetőségeitől függően a várakozás ideje alatt máshol tartózkodjon.

A helyszínen már kihelyezett tájékoztatót követve alapos kézmosást követően egészségügyi maszkot kell felvenni és azt az arcon tartani a lezajló folyamat teljes időtartama alatt. A helyiségek érintett felületeit napjában többször fertőtlenítjük.

Mindenkit kérünk arra, ha tüneteket észlel magán, vagy nem szeretné magát veszélynek kitenni az utazás során, ne jöjjön el időpontjára, de azt SMS-ben vagy telefonon mondja le. Ennek jelzése számunkra nagy segítség.

Természetesen magunkra nézve is egyértelműen kötelező, a munkavállaláshoz elengedhetetlen, a tünetmentes állapot és a maszk viselése.

Amennyiben valaki úgy látja, termékei fogyóban vannak, nem szeretne, nincs lehetősége felkeresni bennünket, kérjük, jelentkezzen nálunk telefonon vagy e-mailben, hogy egyeztetni tudjunk és megoldást találhassunk arra, hogy azokat részére eljuttassuk.

Elképzelhető, hogy a helyzet megkívánja a szolgáltatás teljes leállítását, erről a bejegyzett időpontok közelsége alapján sokakat személy szerint értesíteni fogunk, valamint általános tájékoztatóként kiírjuk valamennyi online felületünkön. Addig senki ne feltételezze, hogy zárt ajtót talál maga előtt.

A szolgáltatás szüneteltetése esetén nagy szerepet kap az otthoni hajkezelés, annak folytatása. Erre az esetre felkészülve lehetőséget biztosítunk majd arra, hogy telefonon +36203475561 és az info@hajdoktor.com e-mail címen keresztül kapcsolatban lehessünk és megoldást találjunk az ellátás folytonosságára.

Köszönjük a figyelmet!

MENÜ
×
MENÜ