Cégbemutató

Tevékenységünket 1999-ben kezdtük meg, mint alternatív gyógymódokon, természetgyógyászaton alapuló szolgáltató. Elsők között kezdtünk el foglalkozni Magyarországon a hajgyógyászattal, melyet az előzőleg már gyakorlottan művelt természetgyógyászattal kötöttünk egybe. Mindig is úgy véltük, mindenre van alternatív megoldás, építsük ezt ki a hajgyógyászat területén is. Tetszett, hogy létezik olyan megközelítés, ami gyógynövények kivonatainak kombinációit tartalmazó termékeken alapul. Ebből adódott számunkra, hogy gondoljunk ki olyan kezelés formákat amelyekkel ez kiegészíthető, hatása fokozható.

A Bioheal Természetgyógyászat, Hajdiagnosztika egy átalakulás után 2007-ben nyerte el mai működési formáját. Minden régebben jól bevált tevékenységünket megtartottuk, fejlesztettük a mai elvárásoknak megfelelően. A legnagyobb átalakuláson a hajgyógyászat esett át mind a felhasznált termékeket mind pedig az alkalmazott eljárásokat, kezeléseket tekintve. Szükség volt rá, hiszen napjainkban elég komoly, összetett problémákkal fordulnak hozzánk emberek és azok megoldása próbára teszi a szakmát, minden eszközével együtt.

Szerencsére elmondható, hogy jó eredményekkel tudunk segíteni, legyen a jelenség hajhullás, kopaszodás, korpa vagy éppen zsírosodás.

Szívesen segítünk Önnek is, olvassa át oldalunkat, tájékozódjon és keressen minket!