Hajvizsgáló eszköz

 

mCHD-3

 

Tevékenységét komolyan vevő szakértőként törekszünk az általunk használt eszközök, így a vizsgáló eszközök terén is, színvonalat és minőséget nyújtó technológiával dolgozni.

Ezért esett a választásunk egy olasz fejlesztésű HD  microcamera beszerzésére, melyet egyéb dermatológiai területeken is sikeresen alkalmaznak.

Ez a készülék remek vizuális támogatást nyújt, hogy megmutassa, amire egy hajvizsgáló szakembernek szüksége van ahhoz, hogy a lehető legpontosabban felmérje a vizsgált alany állapotát. Mindezt magas minőségű, „High Definition (HD)” képanyagban a részletességért és átláthatóságért.

A kijelzővel egybeépített kompakt jelfeldolgozó egység helytakarékos és letisztult formát nyújt, sallangok és zavaró tényezők nélkül.

A cserélhető-optikás rendszer lehetővé teszi részünkre, hogy több szempontból megfigyelhessük a vizsgálandó problémát.

A fehér fényű 200x illetve a 400x optika megmutatja azt a fejbőrképet, amit kevesen látnak. Felismerhetővé válnak azok a jelek, amik körvonalazzák, mivel is áll szemben a szakember. Később a hajhagymák vizsgálatánál is remek szolgálatot teljesítenek és jól láthatóan jelenítik meg az elváltozásokat.

A Fluorescent optika megmutatja a fejbőr legfelső rétegén, rétegében fellelhető, jellemzően enyhe, bakteriális fertőződést, illetve a zsírosodás elterjedtségét, intenzitását a hajtüszőkben. Kiváló lehetőséget nyújt a későbbiekben összehasonlítható képanyag a változások bemutatására.

A Density optika segít a hajsűrűség mérésében és kategorizálja az alacsony, normál és magas értékek szerint. A nyomon követéshez szintén kiváló támogatást nyújt, a meghatározott területen történő újramérések során, összehasonlítva az előzőekben rögzítetteket.

A Sebum optika felméri a zsírosodás jelenlegi szintjét és utal rá, hogy mennyire mérhető túltermelődés a hajas fejbőr területén. Magas zsírosodási szint mérésekor szinte rendszeresen kialakul a hajhagyma alultápláltsága, sorvadása.